Hey everybody

Nu har jag ganska precis landat i Cairns.. Det ar varmt som satan och palmer overallt, jag alskar det! Nastan ett ars depression borta sa dar, POFF, tack vare nagra palmer. Nu ska jag snart in till stan och leta upp mitt hostel, sen ska jag ta en lang dusch for jag ar acklig som fan..
Flygesan gick pissbra, landade dock ovantat i Bangkok ocksa, och fick sitta dar ett tag. Tullarna gick ocksa bra, det var ett annat backpackergang som fastnade i karantanen precis innan mig, men jag kom igenom pa en minut.
Ska skaffa telefonkort ocksa sa jag kan ringa hem.

Aja, ni vet att jag lever, an sa lange.

Puss och kangaroohejda


Noelle

Bye u guys ♥

Jag kommer inte ha tid att uppdatera här imorn innan jag åker, så jag passar väl på att skriva mitt sista inlägg ifrån Sverige här och nu. Och nej, jag är inte uppe för att jag är nervös och inte kan sova, utan jag är uppe för att jag håller på att packa och för att jag lägger in massa låtar på iPoden. 
Min väska är min största vän och största ovän just nu. Jag kommer ha allt jag äger där i, samtidigt som den krossar min rygg. Jag är helt övertygad om att jag kommer tröttna på den redan första dagen där nere, och slänga massa skit som jag har, ändå har jag inte med mig mycket.
Tavlan, Hannah, har jag packat ned, och den lilla rosa, glittriga ponnyn som jag fick av Marie och Johanna är också med :)

Nu är det mail som gäller, samt bloggen und facebook för att hålla kontakt. Ringa orkar jag inte göra.

Nästa gång jag skriver är jag i Australien. Om jag lever.
Tänk på mig.

Hejdå, hejdå, hejdå.



Hostel

Här mina vänner, är det hostel som jag har bokat och ska bo på de första tre dagarna. Så nu när jag går ut från flygplatsen har jag någonstans att ta vägen.

London

Vid den här tiden imorn sitter jag i London och väntar på mitt flyg till Sydney.

Nu, just nu, känner jag att jag kanske borde börja packa.

Gps

Jag och far testade röststyrning på gpsen när vi var på väg hem från banken förut. Kan ju tilläggas att det var han som skötte det hela.

-Var vänlig ange destination.
-Arlanda flygplats.
-Hursa?
-Aaaarlanda flygplats.
-Hursa?
-ARLANDA FLYGPLATS!
-Är Ervalla station korrekt?
-Nej.
-Hursa?
-Nej (med en pipig kvinnlig röst)
-Hursa?
-NEJ NEJ NEJ NEJ!
-Vill du korrigera?
-Ja.
-Vill du korrigera?
-Ja!
-Var vänlig ange destination.
-Arlanda flygplats.
-Hursa?
-ARLANDA FLYGPLATS FÖR FAN!
-Hursa?
-Arlanda (lugn röst)
-Är Skellefteå korrekt?
-(suck) Nej.
-Hursa
-NEEEJ!
-Vill du korrigera?
-NEEEEJ!

Vi stänger av och ser oss besegrade.

Soonely soon

Jag har sömnproblem.

Min far har tagit ledigt från jobbet imorn för att kunna umgås med mig hela dagen. Synd bara att jag ska städa, tvätta och packa hela tiden. Moahaha.
På eftermiddagen blir det banken, och sen träffa Freddie och säga hejdå till honom.

Jag har tillbringat en si så där tre dygn med att bara dynglägga in musik på iPoden.


Nu är det bara en dag kvar!


Jahopp

Nu är det inte långt kvar, otroligt nog har jag ingen resfeber än och nervös är jag inte heller.
Jag ringde till Mårten idag, så han kommer ut till Arlanda och möter mig på lördag. Då kommer jag bli känslig. Jag hatar att säga hejdå till folk jag tycker om.

Idag var jag och mor inne i stan på förmiddagen. Hon hade köpt en låda godis till mig som hon tyckte att jag skulle ha på flygplanet.
Vi åkte och käkade sushi, sen knallade vi en sväng på Kristinehamns gata, och sen tog vi en fika. Nästa gång vi ses är också på flygplatsen :/  ♥

Senare nu på eftermiddagen åkte alla in och käkade på thairestaurangen i stan. Jag älskar verkligen min släkt, alla är helt jävla tokgalna och tokroliga och jag skrattar röven av mig jämt och trivs.

Tack.

Bullar på pressbyrån as in pdp.

Tre nätter kvar i Sverige..

Idag har jag fått avskedspresenter :)
Jag och Hannah åkte in till Kristinehamn för att möta upp Johanna och Marie. Jag och Hannah tyckte att vi var lite bleka så vi solade en liten sväng innan de andra kom, sen gick vi och käkade pizza.
Väldigt trevligt, jag kommer sakna dem, och har gjort det också. Hannah hade målat en tavla till mig, och Johanna och Marie hade köpt ett älgkort, ett par solglasögon och en liten mjukisponny som var rosa och glittrig med motiveringen "precis som oss!". Ja, precis som er. Jag ska ha med mig tavlan och ponnyn i väskan, och varje kväll ska jag ligga och gosa med den, och varje gång jag stöter på en motgång så ska jag kolla på Hannahs tavla.

Bilderna får ni imorn. Då ska förresten jag och my relatives iväg och käka på kvällen och innan det ska jag och mor hitta på någonting.


Jag såg att Sara fått körkort idag, Congrats!


Trust

Har ni någon gång suttit inne med information som skulle förstöra en annan människas relationer om den informationen kom ut? Relationen med vännerna, relationen med föräldrarna, relationen med partern.
Det har jag.
Frågan är, är jag en fin människa som håller tyst om sånt jag vet och har hört, sånt jag har fått reda på i förtroende, eller är jag en ful jävla typ som kanske skulle råka försäga mig någon gång, enbart för att jävlas? Enbart för att såra personen i fråga och förstöra allt som jag vet betyder något.

Jag kan inte svara på den frågan. Jag är oförutsägbar. Så berätta ingenting för mig.

Only by the night

Idag kära vänner, släpps Kings Of Leons nya album Only By The Night.

                                                  


Besatt

Mitt nya måste är en mycket dålig ovana.
Jag äter majonnäs på vitt bröd i ofantligt, ohyggligt stora mänger. Jag kan inte sluta. Majonnäs på mackan och ett stort glas oboy. Kan det bli bättre?

Jag är på gång, sakta men säkert.


Sofia baby

Sofia hamnar alltid i trubbel, men nog älskar jag henne för det.
Vi älskar varandra helt enkelt. True match.



Jag väntar med spänning på svar.

Jag förstår inte

Jag har mer läsare än vad jag har vänner.
Jag har en si så där fyra vänner och jag vet att en av dem inte läser min blogg. Mina släktingar har jag överseende med, så resten; vilka är ni?
Jag är himla nyfiken.

Help

Det här ska hjälpa mig att skriva vettigt när jag är borta.


å Alt+134
Å Alt+0197
ä Alt+132
Ä Alt+0196
ö Alt+148
Ö Alt+0214


Five thousand and four hundred different songs.

Tack Marie :)

På min högra hand är alla naglar rosa och på min vänstra hand är alla naglar röda. Jag kan inte bestämma mig för vilket som är snyggast.
För drygt två veckor sen klippte jag av mig alla naglar på den röda handen, för min bror lärde mig att spela några låtar på gitarr och jag fann det mycket lättare att ta ackord utan långa naglar, och på den rosa handen klippte jag av mig tumnageln och pekfingernageln för att kunna spela properly.
Nu är det då så att på min röda hand har jag fem korta naglar, och på min rosa hand så har jag två korta och tre långa naglar. Det ser helt miffat ut.
Vad vill jag ha sagt med det här?
1: Jag kan inte bestämma mig för vilken färg som är snyggast.
2: Det ser helt miffat ut med blandade långa och korta naglar.

Jag har en annan sak att säga också, som gör att jag inte kan sitta här särskilt länge till.
Min far har köpt en jukebox med tillhörande skivor. Närmare bestämt 2700 singlar, vilket betyder 5400 olika låtar. Am I happy? JA! Kan jag spela de här små sockervaddsgodisarna? JA, det kan jag, för jag har en fucking LP! Am I happy? JA!
JA JA JA JA!
Vad vill jag ha sagt med det här?
Jag har inte tid att sitta här, för jag och min far ska lyssna igenom så många singlar vi orkar nu ikväll.
Jag älskar verkligen gammal raspig, hackig musik.




Nu har jag exakt fem dagar och sju nätter kvar i Sverige. Sen är det bye.
Bye allt. Bye alla.
Jag ska byta liv.

Väldigt lite bortglömda.

Ohohohohohoh (exalterad ton).
Jag hittade faktiskt kort på Lina och Andreas också. Tyckte synd om dem eftersom jag inte hade något kort från igår, så det här får duga.

Somras iallafall, inflyttningsfesten.
Onsdag iallafall, a couple of whiskey and coke?
Jajajaja.

Drinksällskap

Igår åt vi mat och drack alkohol på the pub.





Tina en aning sugen, tyvärr fick hon köra. HAHA


Camilla är glad.


Tredje bordsbytet, innan Lina och de kom.


"Aaah"


Hejdå mami, nu drar vi.



Camilla och Andreas var snälla och bjöd på sovplats, men sen var Camilla mindre snäll och tvingade mig att spela Yatzy med henne när vi kom hem, fruktansvärt alkoholpåverkade. Jag utklassade henne rejält dock :) Sen gick vi och la oss och jag lyssnade på kings nya album och blev smått emotional och fick massa bra idéer. De kändes dock inte lika bra när jag reflekterade över dem när jag vaknade.
 Imorse var jag tvungen att slänga ut handen och ta i golvet för att försäkra mig om att jag inte alls höll på att gunga iväg bort på Stilla havet.












Jävla pissajt


Knutbys efterföljare

På grund av det som har hänt i Åtorp så har Åtorp/Rudskoga förvandlats till en andra klassens Knutby.
Missionskyrkorna här ber för våldtäktsmannen som tillsammans med sin sambo efter en fest förgrep sig på sina barnvakter, två flickor på fjorton och femton år.
Sexuella trakasserier och våldtäkt i allra högsta grad. Grov våldtäkt.
Tre år fick mannen och ett halvår fick hans sambo. Tre år, för att ha förstört två små flickors liv. Och asen här i Rudskoga ber för honom. Våra små byar är uppdelade i två läger. De som ber för våldtäktsmannen. Och de som hatar honom.
Jag är fruktansvärt ledsen och det gör ont i min själ. Jag hatar honom innerligt. Och jag hatar alla religiösa as här som ber för honom. Varje gång jag möter er så kommer jag känna förakt. Varje gång jag ser er eller tänker på er, så kommer jag känna förakt.

Men faktum är att under de här tre åren så kommer han inte ha det lätt i fängelset. Våldtäktsmannen. Han kommer få utstå tredubbelt så mycket smärta. Och sen, efter de här tre åren när han kommer ut. När han har längtat efter sin frihet så det gör ont i honom. Då står vi som hatar honom här och väntar. De som hatar honom mest.

Den dagen, om tre år, när jag läser att han har hittats ihjälslagen i ett dike. Då kommer jag mysa riktigt ordentligt. Jag kommer krypa upp i soffan med en filt runt mig och le, få gåshud av välbehag för att den jäveln är död. Ihjälslagen med påkar. Utav de enda här som har en ryggrad.
Då hjälper inga böner längre. Då hjälper ingen er.

Bob Dylans memoarer, volym ett.


Köpte jag igår, och har streckläst.
I love him.

Barcelona

Min moster har lovat att ta med mig till Barcelona när jag kommer hem igen. Det ska bli trevligt ;)

Myskväll

Igår hade jag och Camilla en nostalgikväll i friggeboden. Vi handlade på oss allt som går att äta och dricka och bar ner täcken, tv, dvd, filmer, kuddar, bra humör med mera.

Camilla letar filmer.




Jag godkänner.





Vi startade mjukt med Scooby doo, ett paket bullar och Schweppes. Camilla tände på alla cylindrar.

"De här går ut imorgon, bäst vi äter upp allihop!"



Efter bullmölande och Scooby så blev det Chips och Bridget.
Jag har ett munsår. Det smakar järn när jag slickar på det.



Sen åkte mina bralls ner rysligt långt under American pie 2.
Taste ma ass, Esmeralda und Quasi.
Det här skulle jag nog kalla min sexigaste sida.



Camilla har också en sådan. Jag diggar vecken under öronen.




Efter onani till Deltagänget fick vi se oss besegrade och sova.


He caught me with my pants down

Bokstavligt talat också.


Jag bajsar. Eller har bajsat färdigt.


For the very first tajm

Nyss, alldeles precis fick jag gåshud när jag hörde the ting tings cover av the bucket. Och det var inte direkt för att det lät bra.
Det är första gången det händer mig, att jag får gåshud för att någonting är så jävla skitdåligt.



Jag borde bokstavligt talat knockas till sängs.

Dwarfs

Jag är rädd för dvärgar. Alla ni dvärgar som läser det här, kom inte nära mig för jag tänker stampa på er.

fullpott

Ibland får man helt enkelt till det.

Och nej, jag skämdes inte alls. Men min mor gjorde.
Liseberg i somras.


sexnoveller

Jag har enormt tråkigt och kan inte sova så jag ligger och läser sexnoveller från den o så passande sidan sexnovell.se.
Det är fruktansvärt roliga berättelser och ibland skrattar jag högt, till exempel när jag läste det här;

-Bit i den, för nu kommer det nog göra lite ont.
Jag tog tröjan och bet fast i den. Han fortsatte att jucka och det kändes som om han kom längre och längre in för varje gång. Plötsligt tog han ett rejält tag om mina ben och stötte med all kraft kuken i botten på mej. Det smärtade och pulserade i hela kroppen när han spräckte min mödomshinna, jag skrek till och tårar trängde upp i ögonen...
-Aaaajjj...
-Schh... Inte så högt.
-Men det gör ont, var försiktig.
Han stannande upp och jag kunde känna hur kuken pulserade i mig. Han smekte mej över kroppen och långsam så avtog smärtan i fittan.
-Känns det bättre?
Jag nickade. Långsam började han knulla mej, jag fylldes upp totalt av hans kuk, den spände i fittan och det kändes helt underbart.
-Åhh gud så skönt.... Knulla mej.... oh shit shit shit...
-Åhhh din lilla slampa, du gillar att bli knullad av gamla gubbar va....
-Ooooh ja, fortsätt knulla mej...
-Säg att du är en liten slampa...
-Jag är en slampa... jag är en slampa...
-Gillar att få kuk va, gillar att bjuda ut dej till din pappas polare...
-Det är första gången... ahhaaa aaaahh...
Jag fick stöna fram orden.
-Det säger du bara... Din lilla slyna



Undrar vilket kön som har skrivit den här berättelsen. Kvinna eller man. Haha.

Flash med ny frill samt ett armband

Min mamma köpte två armband när hon var i Bulgarien. Ett till henne och ett till mig. Vi ska ha dem på oss när jag är borta och när vi kollar på armbanden så ska vi tänka på varandra.
Tänk er. Jag kämpar klättrandes uppför Uluru. Det är varmt, det är flugor överallt och det blåser lite. Jag når efter en tid toppen och sträcker på mig där uppe. Jag känner mig nöjd. Solen håller på att gå ner, och jag sätter mig i skräddarställning för att titta på den. Jag är varmt efter klättringen och drar upp ärmarna på min tröja och där, på min vänsterarm sitter armbandet.
Jag tänker på min mamma, tittar på solen och ler.









För att avsluta den här fina fantasin på ett bra sätt; Min arm är hårig.




Short as in shorts

Today my friends....har jag varit med Sofia samt klippt av mig allt mitt hår. Det känns skönt. Allt det slitna är borta och det är nästan bara min naturliga hårfärg. Dessutom tappar jag inte hälften när jag har duschat.
Sen slipper jag bli svettig i nacken när jag är i Australien. Härligt.




Fan

Kom precis ut på mitt rum och insåg att jag glömde att pinka innan jag sprang ut hit. Fan fan fan fan. Bara för det så tänker jag på det hela tiden och bygger upp en sån enorm kissnödighet så att jag snart sprängs. Vafan, bara för att jag glömde att pinka så borde jag väl ändå kunna hålla mig tills imorn när jag vaknar? Men nej, min kropp har ställt in sig på någon konstig försvarsmekaniskm. Pinka innan du går ut, annars dör du. Jag vågar inte gå ut och pinka i mörkret, så jag dör nog.

Förut så skulle min bror gå in och duscha. Då skyndade sig min mor in och bajsade innan honom. Det tyckte jag var roligt. Så när hon kom ut så gjorde jag samma sak. Trängde mig före Gaste, skyndade mig in på toan och bajsade jag med.

Jag har ettusentrehundrasextioåtta kort på Kings Of Leon på min dator. Är det det som kallas besatt?



Camilla, min lista till på fredag. Vad fattas?


  • Friggeboden
  • Två madrasser
  • Två kuddar
  • Två täcken
  • Ett element
  • En TV
  • En dvd
  • Godis
  • Vin
  • Pyjamaser
  • Bartok (the one and only)
  • AC/DC skiva

Jag ska iallafall känna mig som fjorton igen. Förutom vinet.


Samstag

På lördag ska jag och mina tjejer gå ut, tihi, fniss.
Nej, skämt å sido.

Till helgen kommer släkten upp, och vi har bestämt att bara tjejerna ska gå ut.
Äta lite, allmänt umgås och ta farväl och sånt trams. Jag har ju som sagt inte pengar på min mobil, men Camilla, utöver våran vin- och filmkväll på fredag, är du sugen på att hänga med? Kanske även din mor har lust att hänga med och tjöta lite skit med de andra medelålders?

Gud vad bra det känns att den här kommunikationen över bloggen fungerar. Vem behöver telefon?
Jo, jag gör, det var därför jag låste upp min mobil hos tre förra veckan. Trehundrafemtio spänn och jag är ändå tvungen att vänta två till sex veckor på att koden ska komma. Ser jag ut att kunna vänta i sex veckor om jag åker om elva dagar? Nej. Det gör jag inte. Jag ser inte ens ut att kunna vänta i två veckor. Satans jävlar vad arg jag blir. Jag lär behöva min telefon när jag tappar bort mig på Heathrow.

Vilket äventyr det här kommer bli.
Om elva dagar står jag på Arlanda och är helt utlämnad, blottad, allt som hör till. Idag vågade jag inte ens ringa och beställa klipptid, utan min mor fick göra det åt mig.
När jag skulle operera min tå så fick Addie ringa och följa med mig dit. När jag och Camilla satt på bryggan och skulle ringa till Gotte så tjatade jag hål i huvudet på henne, att hon skulle ringa till honom, så att jag slapp. Det gjorde jag inte. Efter ungefär tio minuter vågade jag.
Sån är jag. Vågar ingenting. Men om elva dagar. Om elva dagar på Arlanda. Då har jag inget val.

Mina kungar

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Tror ni jag kommer vara där eller?
Haha.



Kings of Leon play the BDO Festival and side shows on the following dates:

20th Jan - Auckland Ericsson Stadium
22nd Jan - Goldcoast - Parklands
26th Jan - Sydney - Showground
28th Jan - Sydney - Enmore Theatre with Mess Hall and The Subways
29th Jan - Melbourne - Prince's Park
1st Feb - Melbourne - The Palace with Mess Hall and The Subways
3rd Feb - Adelaide - Royal Showground
5th Feb - Perth - Claremont Showgrounds













Fritidsgården i Gullspång.

Liten smygis. Fritidsgården i Gullspång har skapat en blogg.
Dårar är vad de är. Roliga dårar.



Kå mick och banana

Camilla, jag har så att säga inga pengar på min telefon, men du kommer hem till mig på fredag va och sover hos mig? Och jag har en viktig sak att säga så läser du det här innan klockan 14.30 imorgon onsdag så ring mig.
It's a soon to be thing.

Hannah, jag orkar nog inte åka någonstans, för första gången i hela mitt liv så undrar jag hur jag ska hinna saker och är faktiskt bekymrad över det. Men du får väldigt gärna komma hem till mig någon dag istället.

Avresan närmar sig

Igår när jag och Frida satt och tryckte i soffan framför en film så kom Gula huset in och höll oss sällskap. Utav dem fick jag ett kuvert som det stod "Till Noelle från Gula Huset" på. De har då varit iväg och växlat till sig Australiensiska sedlar som jag fick utav dem. Jag blev jätterörd. Tack så himla mycket.
Sedlarna är gjorda utav någon slags plast/gummiblandning vilket gör att de är helt vattentäta och flyter bra.
Riktigt riktigt konstiga.






Då insåg jag att det faktiskt bara är två veckor kvar tills jag åker. Vad har jag gett mig in på?

Blogg.se jävlas med mig

Det här är egentligen en jävla pissajt. Ni som funderar på att starta blogg, gör det inte på blogg.se.

När jag var hemma hos Freddie hittade jag hans inköpslista.



Han ska handla ost, mjök och chycking.
Vilket jävla ärkepucko.
Vilket jävla ultramongo.
Vilket jävla dysslecksibarn.



Tandläkaren

Jag har besökt tandläkaren igen, och för första gången på ganska många år så lagade jag en tand.
Det var till och med så längesen att jag hade glömt bort hur det kändes att få den där bedövningssprutan innan. Hela morgonen innan jag gick dit var jag nervös, ganska omedvetet faktiskt för jag kände mig inte nervös, men min mage gjorde det verkligen.
När jag kom dit och de ropade upp mig så följde jag väldigt sakta och motvilligt efter och la mig i stolen utan att känna den minsta glädje, bara magont. Sen babblade Mr Tandläkare på om grejer och nämnde för sig själv att jag brukade välja att få bedövning, hummade lite och rullade sedan iväg någon meter på sin stol för att hämta sprutan. Klokast av mig hade kanske varit att tittat bort, men jag föredrar att se vad jag får i munnen så jag stirrade den där jävla sprutan i nålögat och spände mig så jag höll på att få kramp. Sen märkte jag att det faktiskt inte gjorde ont, det kändes närmre bestämt inte alls så då slappnade jag av så hastigt att jag höll på kissa ner mig.
Sen när de började borra njöt jag lite till en början. Det där borrande ljudet som låter i hela huvudet och riktigt borrar sig in överallt i skallen kan göra vem som helst galen. Jag kände mig otroligt avslappnad och fnittrig.
Jag testade lite i smyg att sätta ihop min fingertoppar mot varandra och tänka "hehehehe". Det kändes bra. Jag testade igen, "moehehehe". Det kändes ännu bättre. Jag kände mig som en riktig galning, en person som precis har dödat en hel familj och sedan satt och skådade ut över sitt verk samtidigt som han (eller hon) sätter fingertopparna emot varandra och upprepar "hehehe".
"Heheheheh"
"Borr Borr Borr"
"Hehehe"

Efter ett tag fick jag bita ihop för att känna om det kändes bra eller om de skulle borra mer. Det kändes bra, men jag sa att det inte gjorde det och att de kanske borde borra lite mer. Jag gillade känslan av att få vara en galning för en liten stund.
Sen var vi färdiga och jag gick ut därifrån med mina fingertoppar mot varandra och tänkte "hehehehe".


A helluva firework



I'm in love with animal collective's firework.


En saftig clockwork night

Nu ska jag avsluta den här kvällen på bästa sätt.
En tillbringare hallonsaft och A Clockwork Orange.


Nick Pitera

Jag har hittat världens, okej, en väldigt väldigt grym snubbe som sjunger helt jävla fantastiskt. Hans röst är amazing. Och ja, det är han som sjunger hela tiden.
Nick Pitera.

I Will Always Love You



Better In Time



Och den absolut bästa bästa bästa:

A Whole New World

ABCDEFGHIJKLMNPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Finn ett fel.

Nu ska far bjuda oss på restaurang.
Hej.


Wierd

Jag vet att man inte får skratta åt fula och äckliga människor. Men när hon sätter igång och dansar på slutet så dör jag nästan. Jag känner en liten översittarglädje samtidigt som jag tycker att hon är lite söt. Mer åt  "Haha du är cp, jag är frisk, du dansar jävligt och fult och gör bort dig men du är faktiskt lite söt och du har gjort min kväll.".
Nej, tog jag i för mycket nu igen?



 

Jävlarimej

Nu får ni jävlarimej se till, alla vars bloggar jag läser, att fixa så att även jag som inte har något google eller bloggerkonto kan kommentera era inlägg. Jag börjar bli fett grinig på det. Det här gäller allra mest Christian och Hannah.
Skärpning va?

Lustigt

I natt satt jag och kollade i en gammal skolkatalog, mellanstadiet på Djurgårn. Helt plötsligt ser jag en tjej som jag inte kan placera. Jag vet så himla väl att jag känner igen henne, men jag kan inte komma på vart ifrån. Plötsligt slår det mig.
Det är ju hon som Sofia släpade i håret genom hela korridoren när vi väntade på våran träslöjd.
All mjölk jag hade i munnen spottade jag ut. Fy fan vilket roligt minne.

Sångfåglar och bajs

J: Bajs, har du en gammal telefon jag kan ta? Jag ska bara låna den i några dagar.
B: Ja visst, kom över så får du ta en.

Jag springer över och får telefonen och efter mycket fifflande med SIM-kort och batteri så försöker jag starta den.

J: Men hallå, den här startar ju inte.
B: Nej jag vet.
J: Haha, men du kan ju inte ge mig en telefon som inte startar, vad ska jag med den till?
Bajs fnissar.
B: Nej det är klart.
J: Du är ju puckad.



Jag skulle vilja kyssa Billy Corgan och Caleb Followill för att de finns.


Amerikanska pannkakor, Fleetwood Mac och en mobiljävel

När jag satt och kikade på våra bilder från USA fick jag ett ruskigt sug efter amerikanska pannkakor när jag såg IHOP.
Jag var tvungna att göra mina egna. Smält smör, socker, florsocker och baileys över dem. Jag orkade tre, sen sprack jag. Nästan.




Min mobil har nu dött och jag sörjer den väldigt.
Varje jävla gång man satt och skrev ett meddelande - Poff - låser sig.
Varje jävla gång man skulle ringa någon - Poff - låser sig.
Varje jävla gång man ens skulle använda den - Poff - LÅSER SIG.
Igår kväll fick jag ryck på den - Poff - arton delar i golvet samt ett sprucket batteri.

Nu sitter jag här med en lila Ericsson från 97 eller något. Men jag ska ju som sagt låsa upp min andra. Om jag får tummen ur.




Fleetwood Mac ja, lyssna på landslide.


Nattliga funderingar

Min far köpte en kamera åt mig. En Kodak M853. Tusen gånger bättre än mobilkameran iallafall. Mobilen som jag förövrigt måste låsa upp nästa vecka.


Så var det ju det där med att inte veta.
HmmmmmmmmmmHmmmmmmmmmmmHmmmmmmmmm
Jag vet lite nu, och jag ska sova på saker.
Vad konstigt det blev, jag förstår dock. Fast jag inte förstår att jag förstår och allt sånt. Eller. Jag borde förstå, men vet att jag inte kan förstå vilket nu resulterar i att jag förstår och det förstår jag inte, det förvånar mig rättare sagt.
Nä. Time to hit the bed. Eller något annat.

23 dagar kvar nu.


Tandläkarbesök, infekterad stad samt en kamera

Idag körde min käre mor in mig till den mycket äckliga staden Kristinehamn. Camilla hade inte tid med mig för hon var tvungen att stå och skryta lite i köket, men det är förlåtet.
Gjorde ett besök hos Fru Tandläkare.
Jag gnisslar tänder omedvetet. Hör ni vad fint det låter. Gnisslar tänder omedvetet, vilket betyder att jag kanske ska få bettskena. Haha, kärring, jag alltså. Men det kan jag gå med på. Vad jag däremot inte går med på är att de ska skära upp mitt tandkött för att kunna dra ut mina visdomständer som inte har kommit upp än. Aldrig i livet.

Fru T: Ja, sen när du kommer tillbaka så skulle jag gärna se att vi drog ut dina visdomständer.
J: Va, de har ju inte ens kommit upp än?
Fru T: Nej men du ser, de kan komma att växa snett, och då är det bra om vi drar ut dem innan dina tandläkarbesök börjar kosta, vilket det gör det året du fyller tjugo. Men det är ett litet problem, och det är att vi måste snitta upp ditt tandkött för att få tänderna att komma fram.
J: Kommer inte på fråga.
Fru T: Va?
J: Ja, det är inget jag är intresserad av att göra.
Fru T: Men, en sådan operation kommer kosta mycket pengar om du måste göra den när du har fyllt tjugo. Flera tusen för varje tand.
J: Pengar är inget problem.
Fru T: Tja, vi säger så här då, när du är hemma igen så ringer du hit så ser vi vad du har kommit fram till, efter att du har fått tänka lite. Låter det bra?
J: Det låter bra.


Jag ska iallafall tillbaka nästa vecka och laga ett hål. Bajs.



Nu ska min far köpa en kamera åt mig, så att jag kan ta kort på fina solnedgångar och stränder istället för att googla det.


Addie

Addie kan inte säga international.. HAHAHAHA


Men hon är ganska bra ändå.

Vart har jag varit?

Är jag helt störd, men har Måns varit med i Idol?



Utöver det så är mitt rum färgglatt.
Jag är ganska hopplös. När Gotte skulle komma hem till mig så städade jag i två dagar ungefär.
När han hade åkt hem så stökade jag till på fyra minuter.
Jag klarar verkligen inte av att ha mycket saker, och har aldrig gjort.




Badtankar hej vilt

Jag som faktiskt, tro det eller ej, tycker det är mysigt att bada på natten får väl tänka över det en extra gång.





















Vem vill brottas med en sån här?

Jag har för övrigt börjat gå från allt-löser-sig-bara-man-kommer-dit till kanske-man-ska-börja-fundera-på-hur-det-blir.
Jag trivs inte med det.
Jag har inte byggt upp en enda liten bild, och jag tänker tvinga mig själv till att inte bli nervös eller fundera ens något och bli orolig än.
JagJagJagJag.

Allt löser sig bara man kommer dit.

Förresten så har jag faktiskt byggt upp en bild. Och det är att jag träffar helsköna typer där som gör att jag aldrig aldrig aldrig längtar hem till de i Kristinehamn vars största nöje är att gå på statt där på helgerna. Inga fel i det i och för sig, man gör som man vill.
Ha! Det är fel i det! Ni är dumma i huvet! Hör ni det? Helt jävla blåsta.

Ju mer jag tänker på det, ju mer vill jag härifrån.





Camilla, utöver aggressionen, jag ska in till stan imorn med mor. Lust att ta en fika?
Är inne klockan ett, ring mig.




Gästbok

Notera att jag faktiskt har en gästbok. Längst ner under länkarna på höger sida.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------>

Min moster hittade den förut.
Trevligt :)

Ryggsäck

Idag har jag packat min ryggsäck, enbart för att känna hur det skulle vara att ha den på ryggen. Jag packade ner ytterst lite saker och sållade bort hur mycket som helst för att jag kände att det inte skulle behövas. När den var färdigpackad och jag kände mig nöjd fick jag tillslut upp den på ryggen.
Herregud säger jag bara. Det är ett monster som väger hur mycket som helst.
Jag kommer att ta bort minst hälften av det jag har packat, och kommer nog gå omkring naken mest hela tiden där nere. CrazySwede.







Här är även en liten del av mitt reseapotek. Mjölksyrebakterier.


RSS 2.0