overgang

Min blogg fortsatter da pa sin vanliga plats under sommaren. www.nonsie.blogg.se.

Sa kommer det bli

Ja, nu ar jag hemma. Och har fortfarande valdigt svart for att anvanda å, ä och ö. Jag vet liksom inte vart de sitter pa tangentbordet utan maste kolla nar jag skriver och det har jag inte talamod till. Darfor far det vara som det ar.

Iallafall. Framtidsplaner. Det blir ingen skola for mig. Det var ju darfor jag kom tillbaka, ja, men jag hann inte ens vara har hemma i en timme innan jag kande att jag maste ivag igen och sa far det bli. Sa kommer det att bli. Skolan far vanta pa mig. Och vill den inte det sa ar det sa det far bli.
Jag ar anda bara nitton ar och det har ar min chans att gora vad jag vill, och resa och vara med stephan ar det jag vill just nu. Karlek (Oooohhohoo).
Sa nu saljer jag bilen och for pengarna aker jag tillbaka till australien igen i slutet av juli. Eller i borjan av juli. Nar jag har trottnat helt enkelt och inte vill vara kvar har langre. Och viktigast av allt, om jag far salt bilen saklart.

Inga fel att vara hemma, inte alls. Skont att traffa familj och vanner och allting igen. Men jag kanner inte for att ta tag i nanting har och gora nagonting. Och jag kan inte ga omkring har och vanta pa att alla andra ska bli fardiga med sina saker. Darfor ar jag tvungen att aka ivag igen. Allra mest pa grund av stephan saklart.

Sa darfor far bloggen vara kvar. Sa att ni kan fortsatta lasa nar jag drar ivag igen senare till sommaren.

Tillbaka till australien och min stephan. Fina fina stephan


fult av mig

Nej, ja. Jag ljog ju faktiskt. Jag var ju aldrig i Darwin. Vi akte bara till Cairns och slappade dar en vecka. Sa nu ar jag hemma.
Jag andrade aldrig biljetten.

Surprise surprise.

....

ordet ciao ar en forkortning pa en halsningsfras som anvandes i medeltidens venedig: "sono il suo schiavo!" vilket betyder: "jag ar er slav!".


Idag aker vi vidare nedat och ser om vi kan fa jobb pa nan farm. Blir nog dalig mottagning pa mobilerna, men da vet ni vad vi gor iallafall. Uppdaterar sa fort jag kan.


RSS 2.0