Gott nytt ar

Mina tva nya engelsk-engelska favoritord; Knickers (trosor) och fags (cigaretter). Jag anvander de sa ofta jag kan.

Goon, mina kara lasare, ar helt enkelt en pase med vin, i Sverige aven kallad bag in box konstigt nog.
Kallas goon helt enkelt for att urinvanarna har alltid dricker det och nar det ar slut sa blaser de upp pasen och sover med den som en kudde. Och deras ord for kudde ar goon. Simple as that.
Och alla backpackers dricker goon for att det ar billig skit som smakar okej. Det ar allt annat an vin dar i. Ungefar som korv. Det ar allt annat an kott dar i.
Fiskagg ar en av huvudingredienserna i goonet, men det namns valdigt sallan. Undrar varfor.

Haromdagen pa restaurangen var Tinas farmor dar, utkladd till en ganska ung gaykille. Han bestallde en "Hazelnut latte, please", fast med Tinas farmors rost. Urkul!

Just nu ar klockan halv sex pa morgonen och jag ska ga och lagga mig snart. Klockan tolv ska jag och Carro ga till stan och inhandla lite nyarsklader och sedan ska vi ha knytkalas i hennes share house.

Det har blir nog mitt sista inlagg det har aret.
Gott nytt ar alla!

Den har bjuder jag pa

Varldens fulaste bild har tagits pa mig, men jag kanner att jag maste dela med mig av den.
Forst av allt sa ser jag ut som en bebis, har ett precis likadant kort tagit av mig nar jag ar liten, i en rod overall vid bjorkebolsvagen tror jag. Det som ar skrammande ar att jag ser precis likadan ut. Jag ser inte ens aldre ut pa den har bilden. Usch.
Men. Det stora menet. Det ar sa harligt genuint att jag bara vill skratta igen.
Det ar taget runt klockan halv sex pa morgonen, dagen efter julafton. Jag vet inte vad jag skrattar at, men kortet ar taget precis i klimaxet skulle jag tro. Jag haller min goon i handen och ar fullstandigt nojd med min situation.
Hej Australien.











Bilder




















Vanlig, trakig dag i Brisbane.

Vaknade imorse (klockan fyra pa eftermiddagen), Jasper kom hem fran jobbet, vackte mig och upptackte en bed bug pa mitt tacke. Som tur var har jag inte fatt nagra bett. Marcus sprayade madrassen direkt och det var tydligen hur manga som helst inne i den. Jag tror att de vagade sig fram for att jag tvattade mina fotter igar igen.
Iallafall, nu ska den vara ren och frasch och krypfri. Ibland har man tur.

Jobbade 5 och en halv timme, kom hem och hade ett langt snack med Sophia.
Hon kommer lamna Brisbane den tredje januari for att aka till Melbourne. Valdigt ledsamt och trakigt, men hon har inget jobb har och slosar bara sin tid om hon stannar har langre. Vi vill inte planera for mycket, men jag ska forsoka ta mig ner till henne i februari om jag har pengar nog.

Traffade tva killar fran Kungsbacka pa vagen hem, och det var himla skont att hora goteborgsdialekten igen.

juldagen

Har har ni nagra videor fran spelandet pa gatan.




 

 

 

 


Julafton pa Cloud 9 och juldagen i Surfers paradise

Julafton spenderade vi pa hostlet hela dagen. Hade julmiddag uppe pa taket klockan tre och satt dar och hade trevligt. Pa kvallen stangde vi receptionen och delade ut vara presenter dar bakom (bilder pa det kommer senare).
Alla hade en varsin, hemlig, person att kopa present till.

Jag fick ett par svindyra skor av Sophia och en bok, och jag blev valdigt rord.

Jasper var min hemliga tomte och utav honom fick jag en halsalva eftersom jag har sa trasiga fotter, ett par strumpor och pingisracket :P
Efter det gick alla till baren och drack dar innan vi gick och la oss.

Pa juldagen stack vi till Surfers paradise, for att enbart spendera dagen dar pa stranden, for vadret skulle inte bli sa bra.
Var pa stranden i nagra timmar, lekte, badade, kakade och sedan borjade det sjalvklart regna.. Tog skydd under nagra trad, och Jasper borjade spela gitarr. Efter en stund kom det en annan kille med en stor bongotrumma och joinade honom, sa vi bestamde oss for att ga in till huvudgatan och spela och dansa for att fa ihop lite pengar. Sagt och gjort, lang historia, videor kommer senare.
Alla hade skitkul iallafall.
Nar vi skulle ta taget hem runt to tiden sa ville nagra av oss stanna, som vi hade bestamt tidigare, sa vi stannade. Var jag ,Carro, Claire, Janine, Jasper och Joe.
Gick till stranden och slog oss ner dar runt en fejkbrasa som vi hade gjort.
Jasper spelade gitarr, vi drack, sjong, badade och kakade lite mer. Helt toppen.

Tog taget tillbaka runt atta pa morgonen.






Personalmiddag uppe pa taket pa Cloud 9. Sallader och grillad kyckling och massa annan icke-julmat. Trevligt dock. Julafton.




Jag och Janine ar julmoss.


Jasper med sin klanning som han fick i julklapp av Marcus. Juldagen.


Simon...



Joe forsoker vacka Simon med sitt paraply.


Marcus.


Simon och Claire, pa vag till Surfers paradise.


Joe, Jasper.




Claire.






Stranden.




Jag och Jasper.


Jasper.


Pose.


Stora regnmoln rullar in.


Kackerlackor mumsar pa hamburgare.


Joe.


Spelar, sjunger och dansar pa gatan.


Pa kvallen.


Joe, trott.


Joe, annu trottare, med min kebab.


Janine.


Joe.


Metalldetektorkvinna kollar om vi har tappat pengar.


Ja, stranden ar pa riktigt., och ja, pa korten jag inte ar med pa, sa ar jag fotograf.








Carro, jag och Jasper.


Morkt kort, men Claire, Jasper, Janine, jag och Carro.


Jag och Janine i Claires glasogon.




Janine ar overtrott och drar varan goon i sanden.

Snart jul

TACK Gunilla och ni for julkortet och brevet och TACK Tone for julhalsningen.

I morse nar jag krop ner till Janine i sangen sa kom aven Simon och han bokstavligt talat tvingade mig att ga till duschen och tvatta mina fotter. Han till och med skrubbade dem at mig, och sen klippte jag tanaglarna. Jag fattar inte vad lite odor kan gora folk upprorda.. Folk... Han tycker aven att jag borde tvatta mina lakan for de ar ganska svarta nedtill, men lite hemmastadd maste man val fa kanna sig.



Var pa stan forut och kopte julklapp till Sophia, caramelkaffe och ett par orhangen. Kopte aven det sista till Jasper, vilket blev choklad fran Belgien sa att aven han ska kanna sig hemmastadd. Har redan en stooor lada till honom med massa smasaker i.

Imorgon har jag faktiskt planerat att ga upp tidigt, masa mig ivag till Gloria Jeans coffee och kopa iskaffe till Sophia och Janine och vacka dem med det.
Klockan tva ska vi ha julmiddag uppe pa taket for all personal, personalen fran baren ska laga mat at oss allihop. Sedan blir det paketoppning och san bajs och sedan baren, varan basta van next doors.
Pa juldagen ska vi nog aka ner till surfers paradise, nagra ur personalen = Jasper saklart och spendera dagen och natten pa stranden tillsammans med en brasa, gitarrer, ol och grillning. Sen ska vi aven sova pa stranden innan vi aker hem igen.

Dessutom, gradden pa moset, sa har snon inte kommit an. Vafan, jag ville ju ha en vit jul.

Vanlig natt pa Cloud 9

Igar var en crazy natt.
Sov fyra timmar fran lordag till sondag, skulle jobba klockan tva, sa jag gick dit som en levande zombie, sjuk och jaklig ocksa (jag sover under air conditionen sa det ar svinkallt om natterna). Kom dit och fick ga darifran igen, for jag behovdes inte. Kul att de ringer och sager det, slosade nastan tva timmar pa att ta mig dit och hem. Kom hem och var grinig, men da byggde jag och Jasper taltet, och sen gjorde han apljud och da blev allt battre.
Tog sedan en dusch och sen gick alla till baren.  Och sa har kan jag fortsatta mala pa och vara trakig, men vad jag vill komma till ar det har:

Pa kvallen spydde en kille i korridoren pa hostlet, visst det ar val okej, kan handa vem som helst. Sen spydde han i rummet mitt pa golvet. Borjar bli irriterande, men okej, alla kan bli fulla och gora dumma saker. Vi hade overseende med det, vi som jobbade.
Men nar Jasper sen kom och sa att killen hade spytt igen samt pissat pa nagra asiaters vaskor och sang i rummet sa blev det lite mycket. Vi ringde polisen som fick komma och kolla laget, det beslutades dock att han skulle fa sova ruset av sig, och sedan tvingas lamna hostlet pa morgonen.
Nar hans tre kompisar fick reda pa att Jasper ringt polisen blev de helt galna och skulle "sla sonder honom". Vi flyttade in alla hans saker i varat rum (for ingen ville bo kvar i rummet som luktade faan!) och han fick sova i min sang.
De fyra killarna bestamde sig da for att forstora rummet de var i och hade sonder sangarna, rokte inne, hallde coca cola over hela golvet, slog tva stora hal i vaggen och sprutade rakskum i hela rummet. vi ringde polisen igen, men det tog tva timmar innan de kom upp sa de lyckades forstora det dar rummet helt!
Massa annat kan tillaggas ocksa, men det dar var vad som hande i det stora hela. Gick och la oss sju pa morgonen.

Nu, nyss kom Jasper och fragade om han kunde fa en till kudde till "our bed". Nagon tar saker for givet.... Snart ska jag ga och spoona honom, ska bara stada forst.
Och innan ni drar egna slutsatser sa kan jag namna att han ar med Caroline, vi ar bara basta kill och tjejvanner har, vilket faktiskt gar.


Bilder..






Carro, Carros tunga, jag och Simon. Han envisas med att jag ska kalla honom "papa" eftersom han ar 10 ar aldre an mig.. Syns inte direkt...



Frau Tocue.



Joe och jag.





Sophia, Janine och jag. Varan nya morgonritual ar att krypa ner i Janines sang och gosa dar i en halvtimme innan vi gar upp.



Jag anvander aldrig skor har.

Kansligt

Idag slappte jag in Jasper i mitt liv.
Det ar fyra personer som fatt den aran, att fa ha tagit del av mitt problem.

Det har varit tva pissiga dagar, sa vi byggde ett talt over min toppsang, och sen lag vi dar inne och talade hela dagen. Nu ar allt mycket battre.

Barinvigning och sangdekoration


Simon, Marcus och Claire i receptionen.



Jag och Sophia.












Igar sa hade vi storstadning i personalrummet (det har inte blivit stadat pa flera manader, sa det var hur ackligt som helst) och jag och Claire, en annan tjej fran England som jag inte har namnt har tidigare, bestamde oss for att flytta varan sang till mitten av rummet langs vaggen sa att det blev mer plats i rummet. Jag tyckte dock inte om att alla kunde se nar jag sov, sa jag tejpade upp tva paraplyer vid mitt huvud sa att jag far sova ifred utan att folk ser mitt mosiga ansikte nar jag sover samt dregel pa kudden.
Claire tyckte det var jattefint och smart sa vi bestamde oss for att agna dagen at att dekorera hela varan sang. Vissa skulle nog kalla det att ga overstyr. Vi kallar det kreativt. Vi alskar varan sang nu.


Enbart paraplyerna, innan vi satte igang pa riktigt.



Varan wall of fame pa min stege, plus en "sorry closed for cleaning" skylt som jag stal fran hostlet bredvid. Aven en sjalvlysande kedja och nagra chilifrukter som hanger langs med sangen.



Vanlig, trakig sang, bredvid varan.



Nu borjar det likna nagot.










Wall of fame. Bilder pa mig, Claire och modellbrudar, kondomer, prinsesskrona m.m.









Nojda och glada. Vi kande att vi behovde vara lite sportiga, sa vi satte upp en "I love golf" troja som vi gjorde, samt fiskespo och ett plastgolfset.







"Laugh or we kill the puppy".







Simon alskar varan sang.



Min Kings Of Leon horna. Har bara en artikel an sa lange, vantar pa min poster.. Tjoho.





Claire och Jasper nedanfor mig.

MUTTER

MAMMA RING IGEN, JAG AR VID TELEFONEN NU

Mer bilder




Bakar pepparkakshus.



Resultatet.



Jag och Jasper i Botaniska tradgarden.



Jag plastrar om mina onda fotter.



Carro och jag, kollar pa julkonserten i sporegn.



Trotta efter att ha spelat minigolf i korridoren i x antal timmar. Jag och Jasper.



Jasper, jag och Sophia



Grinig pa Jasper efter att han har slangt i mig i poolen med kladerna pa, 2 pa natten.

Jajamansan

Jag har faktiskt kollat upp Kyokushin har i Brisbane och har planerat in att ga och kolla pa en traning redan nu pa onsdag mellan 6.30 - 8.30.
Spannande.

Well jaja

Igar var min lediga dag och jag utnyttjade det till max genom att ligga i sangen och sova tills 5 da min supervisor, Juliane, ringde och fragade om jag ville jobba i tva timmar. Tackar ju inte direkt nej till jobb, aven fast jag hade minus hundra lust att gora det. Lyckades dock somna om och forsova mig i en kvart. Juliane brydde sig dock inte sarskilt mycket om det dock, hon ar toppen. Slutade med att jag jobbade hela kvallen istallet och tjanade runt hundra dollar extra.

Idag vaknade jag tre ganger. Forst av att Sophia vackte mig runt 11 och fragade om jag ville hanga med till stan. Hade ingen storre lust med det heller fetersom jag gick och la mig runt fem.
Sedan vackte Jasper mig genom att hoppa upp i min sang och kora upp ett kort i mitt ansikte. Det var sa mycket som ETT JULKORT FRAN CAMILLA OCH ANDREAS! Jag blev toppenglad och klistrade in det i min minnesbok :)
Somnade sedan om och vaknade av att Sophia kom och aven hon klattrade upp i min sang, med en megastor islatte till mig som hon hade varit ivag och kopt pa Gloria Jeans coffee. Hur uppskattat som helst. Sedan berattade hon att hon varit runt i hur manga olika musikaffarer som helst och fragat runt efter Kings Of Leon posters till mig i julklapp.
I love her!

Ikvall hade aven varan bar premiar igen efter den langa renoveringen. Har tagit 5 manader ungefar, men ikvall var det oppet bara for de som jobbar har.
Joe, som egentligen ska jobba har i receptionen blev sa javla kanonfull dock, sa jag sa att han kunde ga och lagga sig medan jag tacker upp for honom.
Ska val vacka honom har om nagra timmar tror jag nar han har nyktrat till sa att jag ocksa kan ga och lagga mig.

Tills dess roar jag mig med Youtube. The kooks och Stereophonics brinner hart har just nu.

Bilder



Carro gjorde roda, glutenfria, chokladpannkakor till oss.



Joe somnade i receptionen, sa vi bestamde oss for att busa med honom och farga hans fot rod.







Jag, Sophia,Carro och Jasper besokte tomteland.



Carro postar brev till tomten.



Tagen pa bar garning.





Massiva regnmoln.



Freestyle, ingangen till restaurangen.





En groda hoppade rakt in i mitt ben nar jag var pavag hem fran jobbet.





Vi vackte Sophia.



Jasper spelade en truddelutt for oss i trappan.



En fagel bajsade pa Carros arm och ben....



...Men hon var lika glad for det.



Lush-alvor gav oss gratis tval.



Jag kopte en sushiroll med spindel i. Inte det basta jag atit.



Sophia forstod inte riktigt inneborden med skylten pa vaggen.




MITT GODIS HAR KOMMIT!!!






Sophia och henne man, Conrad. Jag tiggde till mig pulansen i en affar och tejpade upp den over hennes sang.



Eftersom det regnar sa mycket har sa kopte vi ett varsitt paraply.



Sockerkicken fran det svenska godiset tog over oss for nagon timme.

























Possum, pa vag fran jobbet.



Sover bekvamt pa gatan.



Idag efter jobbet sa gick jag till lagunen och motte upp Carro och Jasper. Vi forsokte putta i honom i poolen, men det slutade med att Carro fick hans armbage i ogat = blatira och jag hamnade i poolen med kladerna pa.


Kasinot.





Possum pa vag till lagunen.



Carro, Jasper och varan vackra stad.



Jasper fick en blomma.



Och ville sedan prova min bikini.




Random photos


Jag och Sophia, bakfulla och trotta efter att ha sovit i dvdrummet en hel natt eftersom vara sangar fatt bed bugs.





Elvis, min italienska man, kom pa besok i Brisbane.



Jawohl!



Fyra svenskar. Johanna, Carro och Henrik.



Forsoker bilda ordet IKEA. Jag tycker val kanske att jag ar den enda som lyckas.



Vi gillar Starbucks.



Mina fotter efter en dag pa jobbet. Checka in de feta vattenblasorna pa halarna.



Vi gillar kaffe.



Jasper, jag och Sophia i tomteland.

Bajs

Idag klantade jag mig sa fruktansvart. Brukar oftast borja jobba atta pa kvallen, men eftersom jag behover fler timmar sa lyckades jag tjata till mig sa att jag iallafall fick borja halv atta idag.

Sporegnade nar jag skulle till taget, sa jag tog mina arbetsklader+skorna och la dem i vaskan och sparang barfota med en handduk over mig till taget. Nar jag satt pa taget (och det var 20 minuter kvar tills jag borjade, och det tar runt 15 minuter att ga fran taget till restaurangen) sa tar jag upp min vaska for att satta pa mig mina skor i forvag. Men, what a pity, det finns bara en sko i vaskan. En javla sko. Vart fan var den andra liksom?
Forsokte ring Sophia, men hon svarade inte. Ringde Jasper, men han svarade inte. Carro svarade dock nar jag ringde, sa jag tvingade henne att springa in pa mitt rum och letar efter skon och dar lag den, mitt pa golvet.
Kom in till restaurangen och fick pinsamt forklara att jag inte kunde borja jobba an for att jag bara hade en sko.
Betalade en taxi at Sophia for femton javla dollar sa att hon kunde komma med skon snabbt. Louise, managern, var inte glad, men alla andra tyckte det var roligt.. Den halvtimmen jag hade tjatat till mig forsvann ganska fort.

Glom inte skicka julklappar och sant till
Cloud 9 backpackers
350 upper roma street
Brisbane, QLD, 4000
Australia


Forrsten sa ar alla killar svin, och de saknar hjarnor, och PLY ar hemligt.

Tack for ikvall

Hej tillbaka



Hur gulligt ar inte det har? Genast sa blev man pa battre humor.

Fan

Trodde inte att jag skulle saga det har men ibland langtar jag faktiskt hem till Kristinehamn. Till min lagenhet dar det spokade. Att komma hem fran skolan och ligga i soffan och vanta pa att min van skulle komma hem fran sin skola. Sa att vi tillsammans kunde ga till Matbutiken och handla trocadero och kokoschoklad som vi sedan satt och at ute pa balkongen samtidigt som man talade om allt.
Eller att ta bussen till varandra klockan 10 pa kvallen, bara for att nagon kanner for att tala, och sedan aven da sitta ute pa balkongen i en evighet och bara tala och lyssna.
Att brottas i sangen och ta miljoner fula kort som man sedan skrattar at i en evighet efter.
Jag saknar min lagenhet och det som fanns dar.

Hey

Idag krossade jag arton hundra glas pa jobbet och trodde jag skulle do. Jag lyckades dock halla mig ganska kall, sopade upp allt fort och fortsatte sedan jobba. Grattis till mig, pa bada punkterna.

Nar man tar bestallningar sa fragar folk alltid om man kan rekommendera nagot. Vad tror de? Jag ar servitris dar, jag har inte rad att ata en sketen javla brownie for hundrafyrtio spann.
Tio minuter efter att jag hade tankt den tanken sa serverade Dennis (min supervisor)  massa efteratter som vi fick ata. Kandes mycket bra. Smakade mycket bra.

Problem

Jag har ett problem. Har verkligen planerat att stanna har i Brisbane och jobba till Februari, Mars nagon gang sa att jag har tjanat ihop tillracklig med pengar for att bara kunna resa runt och se det jag vill se.
Problemet ar att om jag stannar har i Brisbane sa lange sa har jag bara runt en och en halv manad pa mig att resa runt, vilket inte ar tillrackligt om man vill se mer. Jag funderar starkt pa att stanna har i tva manader langre.
Kollade runt pa flygvaruhuset idag om jag kunde andra min hemresa, men jag hittade ingenting, sa jag mejlade dem.. Far se imorn om jag har fatt nagot svar.


I'm alive too














Handelserik dag

Har inte alls manga bilder fran igar, men det var nog den mest handelserika dagen har i Brisbane hitills.
Jag och Jasper hade bestamt innan att vi skulle ga och kolla pa en liten kor som sjong julsanger klockan 12 pa dagen. Forst vackte vi Joe runt kvart over 11 genom att Jasper spelade gitarr i hans ora (videor gar att finna pa min facebooksida just for tillfallet, hur kul som helst). Han ville dock inte folja med oss.
Gick till botaniska tradgarden och var skittaggade (sa taggade det gar att bli i vantan pa julsanger), det var hur varmt som helst ute sa vi kom dit, assvettiga och satte oss i graset. Hade dock sett fel tid, sa det var bara nagra smaband som upptradde med sina egna sanger och skit. Var dock ganska bra, sa vi la oss pa graset och kopte vatten och lyssnade ett tag. Efter ett tag gick vi och utforskade placet, kollade lite pa standen som var dar och spelade wii.
Sen fixade Jasper en ballong at mig och vi sog i oss heliumet och sjong julsanger sjalva.
Efter ett tag trottnade vi och gick till stan och at sushi, sedan kopte vi ett minigolfset i plast och gick till lagunen.

Vi ville bada bada, men ingen av oss hade tank pa att ta med oss badklader. Brottades en stund i vattnet och det slutade med att bada tva badade med kladerna pa. Runt halv fem gick vi till botaniska tradgarden igen, for det skulle borja vid fem. Det var storre an vi trodde, for de delade ut gratis skivor till de forsta atta tusen, och vi kom dit precis sa att vi fick en gratis skiva.
Satte oss darinne och vantade pa graset. Lyckades nappa till oss ett varsitt par musoron, och tva elektroniska ljus, som de delade ut. Efter ungefar 20 minuter borjade det sporegna. Gomde oss forst under tva tygpasar som vi rev sonder, men efter ett tag oppnade sig himlen, sa Jasper gav sig ut pa jakt efter tva ponchos.
Tog ungefar 20 minuter det med, for han fick springa fran den ena anden till dne andra sa bade tva var genomdrankta nar han val fatt dem.
Efter ungefar en, tva eller tre timmar kom Caroline och joinade oss ocksa. Satt dar i sporegnet och kollade pa julshowen i ett par timmar. Jag lyckades aven somna pa graset och sov dar i 45 minuter och vaknade av att det borjade regna igen.
Fick lana en lang troja av Caroline att byta om till, sen gick vi hem.
Hon lurade mig aven till att nastan sno nagon annans pannkakor.
Gick forbi ett pannkaksstand dar det stod lite folk, och pa banken var det en tallrik med sma, sma pannkakor pa, stora som femmor ungefar, och var och en av dem hade en tandpetar i sig. Carro sa till mig att det var prover och jag gick sjalvklart fram for att prova en. Nappade tag i en tandpetare dar med den lilla pannkakan pa som sag himla god ut nar en kille plotsligt sager " Hey! Det dar ar faktiskt mina". Jag holl pa att skratta ihjal mig och Carro holl pa att skammas ihjal for att hon hade fatt mig till att gora det. Vi bad tusen ganger om ursakt och gick sedan skrattandes tillbaka till Jasper.


Australiensare ar forresten lika uberreligiosa som amerikaner. Under hela konserten forklarade de for oss att "Kom ihag nu att ni sjunger inte for oss, och vi sjunger inte for er. Vi sjunger alla for Jesus."

Idag har jag jobbat och sen har jag jag och Jasper spelat minigolf i korridoren med vara musoron.



]Sophia stadade imorse. Dammsugare pa ryggen :)                                                             





Jasper vacker Joe.





Internt. Basta pa hela dagen.



Provsitter.





Gaypose.



Julpynt i botaniska tradgarden.




Bil fran Australia zoo.





Jasper forsoker fa ett bra kort pa en fagel.









Jasper erbjuder mig en dricka :)



Megastor och acklig spindel.







Skadespelare fran tvserien neighbours upptradde pa julshowen.



Gaypose igen. Jasper med oronen vi fick.



Tomten.





Undervattensbilder fran Whitsundays

Framkallade undervattensbilderna fran Whitsundays tidigare idag.. Var inte riktigt lika bra som jag hade forvantat mig, men det var inte sa latt att simma omkring under vattnet och forsoka ta massa kort med en kamera som var lika smidig, klumpig och stor som en sten.. Hade dessutom ett cyklop tjockt som Conny, sa nar man forsokte kolla genom det i kameran sa sag man ungefar lika bra som nar man har pa sig Stens glasogon. Alltsa inte ett skit.
Sa man fick helt enkelt forsoka ta sig under vattnet med en hand, halla sig kvar dar under genom att vifta som fan med hela armen och ta lite kort pa mafa med den andra handen.
Alltsa inte helt enkelt.





















































Bilder


Helt okej bakgrund fran hostlet pa kvallen.



Sophia, Caroline och hennes golden gaytime.





"Kara tomten, jag onskar mig en bil, en ny gitarr och en snall syster.."





Brisbane.







Marcel med sitt kaffe som var svinackligt.



Lars spelar sackpipa pa stan.



Trippen till IKEA.



Overlyckliga for att vi far ata svensk mat.



Sjalvklart.





Svensk mat.









At mjukglass och var korvar.





Kom hem med knackebrod, kaviar, glogg, julmust,pepparkakshus, pepparkaksdeg,
ahlgrens bilar, marabou mjolkchoklad och sill.



Pa utsidan traffade vi pa moster.









Agnade Kvallen at att bygga pepparkakshus med svenskt godis pa.



Nojd :)



Sen kom Henrik och Ida och sjong julsanger for alla.



Taggade for att ga till det hemliga stallet.







Bilen.



Det borjade regna och taket sprack igen.






]


Aven inne pa varat rum, ett hal oppnade sig i taket och det strommade ut vatten i en av sangarna.





Sophia och Monkey, kille fran jobbet.



Dan hittade ett par trosor och var helnojd.







Jag och Jasper tog en tur pa stan. Kollade pa julkorer... Jasper spelar luftflojt.



Sen hittade han tomten..





Vi kladde aven ut oss till Rudolf med blinkande nasor.



Snopet

Hej kara blogg. Det blev inget Rainbow beach, for vi krockade bilen.
Hejda.

secret place as in blues for the whole coin

Jag ar glad igen.  Idag tog Caroline och Jasper med mig till deras secret place vilket var en bluesbar som vi numera kommer besoka regelbundet. Jag alskade den.

Imorn har jag aven tagit en dag ledigt, for Marcel och Dan kommer och hamtar mig har och tar med mig upp till rainbow beach for en natt. Ska se solnedgangen pa stranden och sova i en bil. Och vi kan alla saga hejda ordentligt innan vi aldrig mer ses igen.

Igar hade jag valdigt trakigt och laste alla bloggar jag kunde hitta. Nagon undrade varfor det ar extra mycket coca cola reklam under julen. Jo, det ar namligen for att coca cola gjorde jultomten rod. Innan var han gra. Sa, nu vet ni det, varfor coca cola ar kopplat till julen.


Just det, idag var det stora IKEA dagen. Jag och Carro kom efter mycket om och men till IKEA som lag en bra bit bort. For att gora en lang dag kort. Vi kom, skrek nart vi sag svenska flaggan, gick in, at kottbullar, knallade omkring och var glada, kopte hur mycket mat som helst och traffade x antal svenskar.
Nar vi kom tillbaka till hostlet sa bakade vi ett mycket stiligt pepparkakshus till allas gladje.






Trevligt

Min bror saknar verkligen mig. Kanns bra...

[05:43] noelle: HEJ BRASTE!!
[05:44] noelle: svara mig da
[05:47] noelle:
[05:48] Gaste :D: ska sova
[05:48] Gaste :D: godnatt
[05:49] noelle: godnatt hunnie

Tjoho

Grattis till vinsten Camilla :)
Nagon Mikaela fran Stockholm kommenterade min blogg. Mickis kan det inte vara, for hon ar i Goteborg och skriver alltid "mickis".
Funderar over om det ar madame, men vad gor hon i stockholm?
Mikaela fran Stockholm, VEM AR DU?? Los mitt problem kvickt.

Nu ar klockan runt 4 och jag och Joe har fortfarande vardelosa konversationer pa facebook. For er som orkar lasa;

1:48amJoe

you with your switchblade posse

Ill get my guns from south



1:53amNoelle

We'll take to the yard like a cockfight.


1:53amJoe

four kicks whos strutting now-ow??


1:56amNoelle

This party is overrated


1:57amJoe

but there aint shit else to do


1:57amNoelle

she's a lovin on the boy from the city


1:58amJoe

ill be loving him under my shoe


1:59amNoelle

And those rainy days, they ain't so bad when you're the king


2:01amJoe

the king they want to seeee-ee-hee!!

the taste, all I ever needed..


2:03amNoelle

All I ever wanted too dumb to surrender


2:04amJoe

me and your cold driving in the snow..


2:06amNoelle

let the good times roll, let the good times roll


2:09amJoe

we drank wine in the matinee..


2:11amNoelle

and the spotlight showed what it chased away


2:12amJoe

youre doing well! true KOL fan.... erm...

Stranded in this spooky town...


2:13amNoelle

haha of course, what did u think

Stop lights are swaying and the phone lines are down


2:14amJoe

Ok the sentences will get shorter now so its harder...

Were gonna show this town...


2:22amNoelle

hmm are u testing me??

How to kiss these stars


2:26amJoe

very good!

heres a hard one

how dare you come to me


2:34amNoelle

like withnail for a favour


2:36amJoe

oh shes only seveteen


2:56amNoelle

hey, put on Filter - Take my Picture
after this


3:00amNoelle

DON'T IGNORE ME!!!

noelle wants you

halla halla hall, vakna!


3:04amJoe

what the hell does that mean?


3:04amNoelle

i want to do a johanna with you

hohohoh

jasper funny


Det roliga ar att vi faktiskt sitter en meter fran varandra i receptionen, och sager inte ett ord.


Kingsbiljetter

Jag ar dessutom ganska nojd for tillfallet, for jag och Joe sitter i receptionen och spelar Kings Of Leon-latar for varandra. Vilken toppenkvall.
En biljett kostar 90 dollar till deras konsert vilket ar ungefar 450 kronor. Jag tror jag ska se dem tre ganger. Varfor inte passa pa menar jag?

Nasta vecka ska vi nog boka dem, for Carro vill ocksa se.

Sophia ar borta

Idag ar jag lite gladare.
Pa grund av; 

  • Marcel skickade nyss ett meddelande och sa att han var okej, plus att han kommer och halsar pa inom kort igen.
  • Imorn ska jag, Sophia, Jasper och Caroline aka till IKEA och handla sill, glogg, ahlgrens bilar, kaviar och annan svensk mat.
  • Vi har inte en aning om vart det ar, men Monki, en kille pa jobbet, erbjod mig skjuts.
  • Jag far min forsta lon imorn.
  • Mitt godis ar pa vag.
  • Marcel kommer tillbaka for ett litet tag, om ett litet tag.
  • Marcel kommer tillbaka.

Just nu kan jag inte hitta Sophia, kom precis tillbaka fran jobbet och har sprungit runt och letat i en evighet.

Om ni har sett henne sa ring.




Deppigt

Klockan ar runt ett och jag har precis kommit hem fran jobbet. Jag vill stanna har frukstansvart lange for jobbet ar toppen. Har bara onsdagen ledigt den har veckan men det gor absolut ingenting.

I forrgar upptackte Marcel att han hade bed bugs, och eftersom jag fick sova i hans sang nar jag fick det, sa var jag en gentlekvinna och lat honom sova i min sang. Tyvarr var ju inte jag pa nagon tvadagarstripp, sa vi fick ligga dar och trangas bada tva, hogst upp i en vaningssang. Kande mig fruktansvart snall, men inte fick jag nagon medalj for det. Fick istallet tva somnlosa natter for att nagon som ligger 20 centimeter ifran en snarkar sa att hela rummet skakar. Tack for det.

Nu har han dock lamnat oss (och mig) och dragit vidare nerat i landet. Deppigt varre. Det ar det varsta (som jag har namnt tidigare), nar folk man tycker valdigt mycket om lamnar en och man vet att man formodligen inte kommer ses mer.
Nu ska jag ga och kanna mig ensam i sangen och bara kanna mig alldeles, alldeles fruktansvart ensam for att min van har akt.

(Tyck synd om mig).


RSS 2.0