Och och, icke att forglomma.

Den det var allra svarast att saga hejda till var faktiskt Riff. Ja jag ar serios.
Han trodde val att jag bara skulle ga och pinka eller nat nar jag kramade honom i bilen, nar jag egentligen sa hejda for tio manader (eller vad det blir nu). Stackars sate.

RIFF IN MA HEART FOREVER!!!

Nej forlat, lite for mycket Kristinehamn. Men det ar nastan sa jag kanner.

Sophia in my heart forever
Carro in my heart forever
Jasper in my heart forever
Janine in my heart..
Joe in my heart..
Stephan in my heart..

Forlat igen, men ja. Ni fattar.

Men jaha

Men jaha, min bror har ocksa en blogg. Och det far jag reda pa nu, mitt i natten (pa morgonen). Men anda. Var ju tvungen att satta pa mig klader, flytta pa tysken for att kunna ta mitt till utgangen pa varan sang, klattra ner for helvetessangen som nu ar dess nya namn, och ta mig en titt.
Det tycker jag att ni ocksa kan gora.

www.olleboll.blogg.se

Och nar jag satt och laste den sa kom jag att tanka pa hur det var nar jag sa hejda till alla. Inte sa fruktansvart svart faktiskt, for jag langtade mycket bort. Sen kom man till Olle som var ledsen, vilket jag inte alls hade trott (mina broder hatar egentligen mig, och jag hatar dem) och da blev det valdigt svart. Och rort, och allt sant dar som hor till med avsked.

Var det verkligen en bra kvall?

Jag vet inte riktigt, nar jag kollar pa bilderna sa kanner jag lite "Jaha, fan vad rolig jag maste vara att ha med ut".
Innan vi gar, redan har ser jag skeptisk ut. Det bara skriker om mig "Jag vill inte med!!".




Har, pa tagstationen ser jag val kanske inte allt for glad ut. Fruktansvart irriterad pa dem for att de drog med mig ut. Sa ser jag ut. Som att jag hatar dem.


Sen, sen ger jag det en chans. Kanske, kanske kommer det bli kul.



Men nej. Den har kvallen kommer bli forskracklig!



smarta svenska ord av Oskar

I wanna be on the safe side.
When the ship is sinking, I wanna survive

fest

Tysken.






Sana har sma kryp har vi som kralar omkring i sangarna och bits.





Igar fyllde tva stycken ar har pa hostlet, sa vi bestamde oss for att ga till the valley och fira ordentligt. Tyvarr kom inte tysken in pa klubben vi skulle in pa (for han var for ful) for han hade en piketroja pa sig, och sana far man tydligen inte ha dar for det ar for fult. Sa vi fick knalla vidare.

Pa tagstationen pa vag till the valley.








Pa vagen hem hittade jag och tysken en kyrka. Sa vi stannade och tog tvahundra bilder.. Ni far nagra.







Somnproblem

Vad gor man nar klockan ar halv fem pa natten och man inte kan sova for att man har en snarkande tysk bredvid sig i sangen? Jo, man gar upp, dricker te och ater kakor, och mar sadar gott.

Sen ar jag helt beroende utav Bob Marleys Stir it up som ar hans basta lat!

Varsagoda

Kara vanner. Tankte avsloja en spannande sak for er. Kortfattat.

I boken New moon sa dumpar Edward Bella och hela familjen drar ivag. Hon blir trakig, umgas med Jacob och gor busiga saker. Inte forran i slutet av boken blir de tillsammans igen.

I Eclipse fosoker Victoria och hennes crew doda Bella, men bade vampyrerna och varulvarna slar sig ihop och dodar hennes crew. Edward friar.

I den sista boken Breaking dawn sa gifter de sig, Bella blir gravid och foder en dotter, sedan blir hon en vampyr. Volterravampyrerna kommer for att doda dottern, men sjalvklart blir det ett lyckligt slut. De angrar sig nar de ser att hon inte ar nagot hot och vander hem igen. Slutet gott, allting gott.

I och med att det ar fyra ganska tjocka bocker sa har jag harmed gjort er en tjanst. Ni behover inte lasa dem. Ni kan lamna tackkommentarer nedan.

Javlar

Vad gor mig irriterad just nu?
Jo en tysk tjej som sitter och spelar Lady GaGa och tyska ballader.

Skjut mig vad jag hatar tyskar.

Godnatt

Och med den historien sager jag godnatt.

fuling

Det finns en tjej har pa hostlet (eller ja, 23 ar, irlandsk och ser allmant sleten ut, mest for att hon ar fran irland och ar full jamt.) som ar lite fortjust i tysken. Jag ar inte svartsjuk alls. Mest pa grund utav hur hon beter sig. Passar pa nar jag inte ar dar. En san dar ful javel. Tar pa honom och berattar att det ar "saaa synd att han har flickvan" for hon tycker han ar "jaaattesot", sen flinar hon at mig nar hon ser mig, for hon tror att det gor mig svartsjuk.
Inte det minsta svartsjuk gor det mig. Tysken tycker det ar kul. Jag tycker det ar kul. Nar hon har gjort det sa brukar vi ligga i sangen och fnissa at henne och tala om for varanda hur ackliga irlandare ar.

Men vad jag tycker ar roligast (som tysken inte vet om) ar att varje gang jag ser henne sa pussar jag lite extra pa honom. Nar han kommer hem fran jobbet och hon ar i narheten sa kastar jag mig om halsen pa honom och pussar honom och talar om "hur myyycket jag saknat honom". Sen klammer jag honom pa rumpan, eller ger honom en puss till. Eller kanske bara kramar honom valdigt lange.
Men den viktigaste detaljen. Nar jag gor alla de har sakerna sa tittar jag pa henne. Och flinar.
Och det gor mig alldeles varm inombords.

Klurigt

Kollade pa taken som handlar om en tjej som aker med sin kompis till Europa. Dar blir de kidnappade, tvingade att ta droger och sa auktioneras de bort.
Vad latt det kan handa. Vilka sjuka manniskor det finns.
Da undrar jag, om jag slutade anvanda internet och stangde av min telefon i tva veckor,

skulle ni bli oroliga?

filmdags

Har precis kollat pa slumdog millionaire i receptionen. Helt okej. Ganska bra faktiskt.
Nu ska vi kolla pa taken.
Kanner att det blir en filmkvall med tedrickande har bakom tills tysken kommer hem.

Yes och fan.

Lycka ar nar man ser att Sophia♥ ar inne pa msn och man kan tala live med henne! Hon ar tillbaka i Tyskland och allt ar bra.

Nu kanner jag att jag vill inte gora ett piss i sommar, forutom att aka ner till Tyskland och vara med henne. Jag vill inte slosa pengar pa nagot annat an henne.
Sen slits jag mellan tre karlekar. Sara, Sophia och Kings. Och jag har inte pengar att kombinera bade Sara+Kings pa Hultsfred eller att aka och halsa pa Sophia. Jag kan lika garna ta dod pa mig har och nu.

EDIT: HAHAHA Jag bara fetskoja!
Lycka ar nar Sophia sager att hon tanker komma till mig sa att vi kan se Kings ihop i sommar!
Kombinera karlekar is the shit!
































australia zoo

Till helgen ska vi nog (formodligen) aka till Australia zoo. Crocodile Steve's zoo. Dar ska jag ta massa bilder pa djur och blommor (till farmor).

Nu borjar det bli trakigt har. Maste ut och kopa cigg och gras.

Hej.

las

Nu lankar jag till en blogg. For er som ar dumma.

www.titsy.blogg.se

Hmm

Sitter framfor datorn och kakar ra broccoli nar en annan kille som jobbar har kommer forbi. Han borjar gapskratta och tycker det ar fruktansvart roligt att jag kalasar pa det.

"You're the funniest person I've ever met. Haha. You amuse me so much. Noelle, Noelle, Noelle. Hahahaha"

Fragan ar. Vad ar sa roligt? Vavavava?

Studenten

Nar jag laser om alla som ska ta studenten snart sa kanner jag mer och mer hur det inte lockar mig alls. Klart det ar upp till var och en, men jag tanker inte spendera mina pengar pa studentklader, mossan, balklanningar, frisyrer mm. Tycker det ar fruktansvart ytligt (forlat) aven fast jag vet att folk vill fira ordentligt att de slutat skolan. 
Och tro mig, det finns battre satt att fira pa an att slosa pengar for en enda dag.

Nar jag "tar" studenten sa tanker jag inte alls ta den. Jag tanker bara noja mig med att jag gjort min sista dag och inte fira med mina klasskompisar alls. Ingen bal, inget avslut, ingenting. Bara ga ur skollokalerna och veta att jag inte ska tillbaks, inte ens for att dricka alkohol och skrika.


Pleeease

Vad ar det med er folk? Skriv eller kommentera eller vad som helst.
Sag bara hej. Visa att ni finns.
Jag borjar bli desperat.

Smakligt

Efter att ha atit soppa i fem dagar med tysken (vilket jag inte har nagot emot) sa trottnade han och lag och tjatade om rakor hela sondagmorgon. Sa vid femtiden tyckte jag att han kunde fa som han ville sa vi gick till Coles och handlade rakor, calamari, jordnotssas, farska nudlar och sweet chili sas med lime och wokade ihop allt pa hostlet. Kanns lite konstigt att ata sa god mat har, eller overhuvudtaget nar man ar ute och reser sahar. Men anda, jag klagar inte, det smakade gott, vi hade rester kvar tills idag och det var hostlets kassa som betalade for hela kalaset. Moahaha!

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hur normalt ar det att vara vaken sju timmar om dygnet nastan varje dag? Och borde man inte kanna sig fruktansvart utvilad da, istallet for trott?

Apambulansen

Carro! Har ar varan killmagnet hela vagen ner till Belgien!
Jasper kommer do.


smart

Tyskens bror ser ut precis som Matthew Followill, gitarristen i KOL. Snacka om att jag valde fel bror. Det gramer mig.

Jag har inte skrivit i min dagbok sen den 8 November. Sa nu sitter jag med gamla minneskort, blogginlagg och meddelanden pa telefonen for att forsoka skriva ihop nagot nu. Smart sager jag bara.

Dumma javla tysk.

Fan

Ar sa himla mycket man kommer sakna har nar man aker hem.
Att ga till Coles 15 minuter innan de stanger for att bara kopa varorna de har pa reduction sa att man kommer darifran med massa mat for inga pengar.
Att sitta ute tre pa natten i shorts och linne och inte frysa for fem ore.
Allt nytt folk som man traffar varje dag.
Att bara dra vidare nagon annanstans om man trottnar.
Gloria Jean's coffee, nastan battre an Starbucks. Nastan.
Ar man sugen pa nagot mitt i natten sa ar det bara ga 10 minuter in till stan och sa finns allt man behover dar.

Jag kommer kann mig sa fruktansvart instangd nar jag kommer hem.

Har gatt sa fruktansvart fort. Som tur ar sa ar en ganska stor del av resan kvar. Campa upp for ostkusten till Darwin, sedan ner i mitten av landet till Uluru. Nastan tre manader. Sen ar man hemma igen och jag kanner mig inte peppad alls.

cravings

Tysken pa kvallspromenad.









Kläder: Mjukisshorts och Kings Of Leon t-shirt
Smink: Ingenting alls
Frisyr: Nyduschat
Bild: Fran helgens konsert
Låt: Alla KOL's
Mat: Soppa, precis som hela veckan. Toppen!
Vill ha: Pengar
Favorit: Tysken
Köp: Rosa klanning som var nerread 40 dollar
Humör: Redo for nattskiftet i receptionen
Göromål: Absolut ingenting
Borde: Absolut ingenting.
Längtan: Sara och Camilla
Beroende: Min iPod
Roligaste: Staffrummet
Tråkigaste: Att behova lamna alla nere i Melbourne och aka tillbaka till Cloud9.

Yes

Tysken kom hem tidigare fran jobbet. Ganska precis nu kom han.
Orsaken? "Det suger".
Jag gillar hans satt att tanka.

Nu har jag inte tid att blogga mer.


request

Pappa, kan inte du skicka en bild pa apmobilen sa att jag far se hur den ser ut?

Sanningen

Ha, om sanningen ska fram sa drack jag inte alls pa St Patricks day. Eller, en pint ol som Joe kopte at mig, och en cider som jag kopte sjalv. Men det raknas ju nastan inte. Eller?

Jag somnade bara i soffan for att jag var trott.

St Paddys

Fore drickandet. Sushi i stan. Caroline kladdar.




Jasper och hans hotell.







Under drickandet, James.


Efter drickandet, James och Marcus.
/

Carro.





Joe.



James.







Joe.

svar

Jag ar sa bekvam sa jag svarar i ett inlagg istallet. Jag vet precis hur du ar mamma, men jag kan inte stalla till en scen nar det lika garna kan vara jag som haft bort den. Den var i sangen ja, men min iPod var ocksa dar, och den ar kvar. Det ar det som ar PISS, att jag formodligen har forlagt den nanstans, men jag kan inte for mitt liv hitta den, och jag har letat precis overallt.

Las!

Jag hade den i sangen nar vi kollade pa videor, och sen gick vi darifran och lamnade kameran.. Nu ar den borta.

AH!

Mamma. Jag har letat fucking overallt men den finns inte. Precis over-javla-allt. Om inte tysken hittar den at mig nar han kommer hem fran jobbet sa kommer han inte fa det roligt.
Och i och med att han betalar nastan allt under varan "campingtripp" sa vill han jobba i tva veckor till for att fa ihop mer pengar.

All javla bilder fran Sydney och Melbourne och Kings och allt ar dar!
Om varken jag eller han hittar kameran sa kommer han inte fa det latt.


Tva veckors semester

Tar det fran borjan da, eftersom att jag har varit alldeles for lat och for fattig for att anvanda internet nar jag har varit borta fran Cloud 9.
Samma dag som jag skulle aka sa tog tysken ledigt fran jobbet och sa spenderade vi dagen inne i stan, kakade sushi, gick i affarer och bara umgicks. Kopte aven de tva forsta Twilight-bockerna sa att jag skulle ha nat att gora pa min tva veckors-semester. Kom hem och packade vaskan, bestamde mig for att skriva ut biljetten och sag att det var tjugo minuter tills min buss skulle ga till Sydney, inte en timme och tjugo minuter. Fick springa som fan och hann knappt saga hejda till varandra (tysken).

Bussresan var skittrakig, tog runt 18 timmar sa jag hann lasa ut bada bockerna innan jag ens var framme i Sydney. Nar vi hade gatt av bussen sa hakade jag pa tva killar och letade hostel. Hittade tillslut ett som jag fick betala 37 dollar/natt for, pga Mardi Gras, vilket ar en skitstor gayparad som ar i Sydney varje ar. Kunde dock inte checka in direkt utan gick och kopte den tredje boken och laste i en park i tva timmar. Fick en acklig javla solbranna som gjorde att jag hade somnproblem i tva natter.

Dagen efter gick jag och kikade i stan, samt operahuset och harbour bridge och botaniska tradgarden och lite sant. Sen gick jag och vilade pa hostlet (laste ut tredje boken) innan jag gick ut pa kvallen och kikade paraden och ringde videosamtal till mor och far fran operahuset.

Tredje och sista dagen i Sydney sa regnade det och var javligt nar jag utforskade staden sa jag njot inte sa varst mycket. Kopte den fjarde boken i serien sa att jag skulle ha nagot att gora pa bussen mellan Sydney och Melbourne som gick klockan atta pa kvallen.





Kom till Melborne tidigt pa morgonen, letade upp hostlet dar James och Joe bodde pa. Sedan ringde Simon, sa vi akte ut till south Melbourne beach och solade och hittade lustiga saker pa stranden. Pa kvallen motte vi upp alla andra som jobbat har pa cloud 9 forut och gick till casinot.
 Dagen efter sa var jag med Simon inne i stan hela dagen for det var hans sista dag innan han akte harifran Australien.
 Pa onsdagen sa gjorde vi inte ett piss (bakis), kopte pizza och satt och tjota halva natten.
 Pa torsdagen sa akte jag och Joe tag en timme ut ur Melbourne for att hamta vara Kings Of Leon biljetter, och pa fredagen sa sov vi halva dagen och laddade infor konserten.
 Hade verkligen superbra platser dar. Stod upp, sa vi hamnade pa tredje raden fran scenen. Tog inte sa overdrivet mycket bilder, for jag har videor ifran alla sanger istallet. Efter konserten hangde vi lite runt omradet och lyckades traffa Nacho.
 Sen gick vi till en gammelmanspub, Prince Of Wales, i St Kilda och hangde dar hela natten innan vi bestamde oss for att ta tag i den en timme-och-tjugo-minuter langa promenaden hem i fruktansvard kyla. Var hemma runt sju pa morgonen.
Pa lordagen stack vi dit igen. Jag hade redan biljett, men Jasper och Joe hangde med anda och stod utanfor och vantade pa att nagon skulle salja en biljett billigt precis nar konserten startade. De lyckades ocksa, sa det slutade med att vi alla sag den, jag satt dock nagon annanstan. Precis mittemot scenen for att vara exakt. De satt snett bakom. HA HA. Men anda. Konserten var bra. Tyckte alla.
 Efter den akte jag och Joe tillbaka till St Kilda for att ga till Prince Of Wales igen. Samma sak den har kvallen, kom hem runt sju pa morgonen.

Pa mandagen gick vi till Melbourne aquarium och spenderade halva dagen dar. Pa kvallen gick jag och Jasper och kakade inne i staden och sedan motte vi upp Carro som hade kommit till Melbourne.

Pa tisdagen var det St Patricks day, och James och Marcus tog det ganska seriost (nastan storsta hogtiden i Irland, de firar St Patrick som lyckades jaga bort alla ormar fran Irland en gang i tiden. Ja, de har inga ormar dar.) sa de borjade dricka klockan elva pa morgonen, inklusive Joe.
 Jag, Carro och Jasper hangde dock pa stan halva dagen, innan vi tappade bort Jasper. Da hade vi en riktig tjejtrip, bara gjorde tjejiga saker. Provade klanningar, Carro blev sminkad av Loreal eftersom de har sin fashionshow i Melbourne nu. Pa kvallen gick vi ut och firade och drack pa massa irlandska pubar innan allihopa slockande i soffan pa hostlet.

Pa onsdag morgon flog jag tillbaka till Brisbane dar tysken motte upp mig pa flygplatsen. Nu ar jag tillbaka och jag avskyr det! Ar bara massa dumt javla folk kvar har och det ar trakigt som fan.
Tva och en halv vecka kvar bara, sen drar vi.

Nu ska ni fa gradden pa moset. Min kamera ar borta. Javla javla javla piss!
\Jag hade den igar nar jag och tysken lag och kollade pa alla filmer i sangen. Nu ar den borta. FAN!

En dag pa akvariet med Jasper och Joe




















Dar traffade jag Sara.



















Arriving in Melbourne


















2000 bilder av Kings

Jag och Joe hade varldens basta platser pa golvet pa konserten pa fredagen!
 Pa lordagen sag vi fortfarande toppenbra, aven fast vi inte var pa golvet.






































































Motte sjalvklart Nacho!

Sydney

"Dagens outfit" infor gayparaden!


Givna brannan!


Sjal och gron tackjacka.


Leggings.


Forst bestamde jag mig for tofs.


Sen angrade jag mig och gjorde en flata.


Sjalvklart gladiatorsandaler.


Men gud, vad sysslar jag med, sant har vill man ju inte se pa en blogg. Urfjantigt!
Har kommer lite bilder jag vet att ni vantat pa.















Laddar upp mer nar jag har mer tid. Nu ska jag utforska staden lite mer innan min buss gar till Melbourne klockan atta ikvall.

Tja!

hejda

Om en timme far jag vidare ner till Sydney, sa jag vet inte nar jag uppdaterar nasta gang. Sa snart jag hittar att stalle att gora det pa iallafall, sa ska ni fa se lite bilder pa Sydney ocksa. Boende fixar jag nar jag kommer fram sa oroa er inte.

Mors!


Personalrummet

I varat rum sa ar det tolv sangar. Alltsa sex vaningssangar. I vanliga fall ar det varldens basta rum. Det ar kallt, skont, stort och alla kanner varandra, sa for det mesta sa visar folk respekt. Ar aldrig gapiga pa morgonen och sa. Men nar nagon bestammer sig for att ha sex da ar det ett helvete. Sangarna knarrar och ror sig som fan, de har hangt med i x antal ar. Sa nar nagon bestammer sig for att ha sex sa ar det inte diskret, alla hor. 
Jag, Sascha och Stephan sitter bakom receptionen och ser en annan kille ga in med en tjej. Tre minuter senare sa kommer Joelle ut. Tva minuter efter det sa kommer en annan tysk kille ut. 

Jag bara vantar med spanning pa vem som kommer nast.... 

HAHAHA

":'( But I still love you. But I can kill the vampire and then I get you back. Maybe I die but I can try it :/"

"Sorry but it's not gonna work. He is beautiful too. You are ugly. x "

"What, are you kidding me? I'm not ugly. I'm a good-looking man, and you know that. That's why you love me. I'll get you back, trust me."

Twilight

Tja, jag var och sag den med Joelle. Reagerade val som alla andra Kristinehamnstjejer.
Nar vi var pavag darifran sa gick vi genom parken. Morkt, halvmane och alldeles tyst. Jag fick sana kraftiga karlekskanslor, jag vet inte vad som hande. Det var inte for tysken iallafall.
Var tvungen att skicka ett meddelande till honom.

"Sorry I'm not in love with you anymore. I'm in love with a vampire.
Stupid german."

Han har inte svarat an.

Antligen

Nu kom Stephan hem fran jobbet, sa vi ska in i baren och kolla pa wet t-shirt tavlingen och dricka ol.


Imorn ska jag och Joelle pa bio och pa torsdag har Stephan tagit ledigt fran jobbet sa att vi kan umgas hela dagen innan jag aker.


Hurra!

Igar hade jag besoksrekord. Fyra unika besokare. Det ni!
Tack pappa, mamma, farmor och sara!


Den dumme tysken fick en p-bot igar. HAHAHAHAHA


goldfish race

Idag borjade der med "guldfiskrace" inne i baren. Har inte bilder just nu, de far komma senare, men jag kan ju gora ett forsok att beskriva det.

I baren har de alltsa stallt upp en stor tank, med tva rannor i, fyllda med vatten. I plexiglas. Tank er en glasskiva, och sen tva rannor i den, dar fiskarna kan simma. Rannorna ar ungefar en och en halv meter langa och det finns ett start och ett mal.
Sen tavlar man tva och tva och far valja ut en egen, livs levande, guldfisk. Sen staller man sig vid start, med ett sugror i munnen, slapper ut guldfisken i vattnet och ska med hjalp av sugroret blasa i vattnet bakom den sa att den simmar fort som fan over till nadra sidan, in i mal. Och det gar fort. Over pa runt tre sekunder, for de blaser verkligen som fan, de som tavlar.




Hittade forresten bilder pa google.





Vet dock inte riktigt om jag gillar det. Slutar oftast med att guldfiskarna dor, for de stressas ihjal och klarar inte vattentrycket som uppstar av blasandet och skit. Ar faktiskt omtaliga djur.
Men.... Dagen till ara har jag skaffat mig en...







Forlat piffen!!






Piffen

Nu helt plotsligt (nar jag sag en bild pa en hund) sa kom jag pa varfor jag sov sa himla oroligt imorse och var tvungen att sova skavfotters med tysken.

Jag dromde att jag, Sara och Piffen var i Paris och en dag bestamde vi oss for att aka upp i Eiffeltornet och kolla pa utsikten. Var dock bara som en ganska stor plata dar uppe med bara en liten brada langs med kanten, inget vidare skydd alltsa. Helt plotsligt fick Riff syn pa nagra hundar dar nere och stallde sig vid kanten och borjade skalla pa dem. Eftersom det var sa javla hogt upp sa struntade jag i honom, for han ar ju en smart hund och skulle anda aldrig fa for sig att hoppa ner.
Helt plotsligt sa hoppade han.
Jag och Sara sprang fram till kanten och bara sag honom falla ner for att sedan mosas pa backen.
Att ringa till pappa och grina och forklara att piffen var dod var ingen rolig grej. Att tva gubbar sedan kom upp till oss i tornet med Riff i kopplet, livs levande, lamnade mig nyvaken av chock och med nagra fragor.

  • Varfor stoppade jag honom inte nar det bara var en brada dar?
  • Hur kunde han overleva det fallet?


IB

Nu har jag kontaktat Lena Borg pa gamla skolan och kollat hur det ligger till med IB och skit.
Satt hela natten och kollade runt pa IB skolor i Hamburg om det skulle vara mojligt att gora det dar istallet. Men eftersom jag ar lataste javeln som nansin gatt i ett par skor sa kommer jag anda ga i Karlstad. Bekvaaamt som det heter.

Egentligen vill jag inte ens tanka pa skolan.

Halla dar

Mamma du jobbar val for fan inte den 25 juni. Det ar ju da du brukar tvinga upp mig runt tolv pa morgonen for att jag "maste" komma ut till dig och sola och fa lite farg.

Javla dumheter.

hemresa

25 juni gott folk, da landar mitt plan i Sverige sa da far ni (mamma och pappa) mota mig dar.

RSS 2.0