Javla italienare

Idag sov jag till tre, slappt.
Sen vilade jag lite i sangen till fem ungefar och da gick jag och Claire och handlade mat.

Ni som vet hur mitt rum ser ut hemma. Gissa hur mina rum pa hostlena ser ut... Just det, Precis likadant!
Nar jag vaknade forut sa hade de franska killarna tagit alla mina klader (som lag pa golvet) och hangt upp precis overallt runt min sang sa att jag var helt inlast. Sen skrattade de sa de storknade, och jag kastade brod pa dem. Sa nu ser det varre ut. Om det ar mojligt.

Imorn ska jag och Claire ga till stadsbiblioteket och skriva ut CVn och sen ga runt till olika cafeer och skit. Var inne pa ett hostel forut och fragade om de behovde en stadare (for de hade satt upp lappar om det) men det var nagon annan som hade fatt det jobbet tidigare idag. Sug.

Thomas klarade sitt korkort idag. Grattis! Han var till och med battre an mig (om det nu ocksa ar mojligt) och det stor mig lite :) Men anyway, grattis, ge dig ut och stjal lite bilar nu.

Alla datorer har ar pissdaliga for det gar inte att ladda upp bilder och det stor mig, for jag vill visa er bilder pa staden, for den ar fruktansvart fin (och stor).

Igar gick vi till ett casino som var storre an Mariebergs kopcentrum. Jag gillar dock inte spelstallen, sa jag gick dar ifran ganska fort.. Olyckligtvis sa foljde italienaren med mig, och stotte pa mig hela vagen. Forklarade att jag inte var ett dugg intresserad, men han gav sig inte, sa nu har jag en pahittad pojkvan som kommer hit om en vecka. Han gav sig anda inte, och da klackte jag den otroligt anvandbara kommentaren "Vad sa du att du hette nu igen". Konversationen lat sa har ungefar:

"What did you say your name was again?"
"You don't remember?!"
"Sorry, I have a really short memory"
"Well fuck off then! I told you once, and I'm not gonna tell you again!"

Sedan gick han pa fort som fan och gick 40 meter framfor mig hela vagen hem. Precis som att det skulle gort mig nagot. Haha!



Uppdaterar nog mer imorn. For da byter jag hostel.



Sofia Thomsen, kom hit och dansa for mig.

Kommentarer
Postat av: th0mas

tack tack tack :)

2008-11-04 @ 22:02:03
Postat av: sofia

jag kommer baby, jag kommer :) fan, kan man komma till australien över jul?

2008-11-06 @ 21:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0